Buffeter

Buffet 1 - Min. 25 cov

Fiskeroulade med plukket salater, grov tomatsalsa, rejer og sauce Verte
Kyllingesalat i mild pikantdressing med frisk ananas, purløg og små tomater
Landskinke fra eget røgeri, med syrlig æblesalat i nødde/persillepesto

Varmt:
Rosastegt roastbeef af kødkvæg & hvidløgs-marineret kalkunbryst
Serveres med små krydder kartofler, årstidens spændende salater og dressing.
Samt cremet svampesauce.

Udvalg i oste fra Thise mejeri med søde druer og oliven.
Kraftig chokolade brownie med vanilje is, coulis og rå syltet bær.
Buffeten serveres med udvalg i rustikke landbrød og smør. Pris pr. cov. 239,-

Buffet 2 - Min. 25 cov.

Laks fra eget røgeri med små syltet tomater, salater og ørredrogn.
Krabbecanneloni i spinatfrakke med avokado, hertil limfjordsmuslinger og sprøde salater.
Carpaccio af spansk bresaula med artiskoksalat og parmesanflager.

Varmt:
Rosastegt kalvefilet & lammekølle fyldt med krydderurter og hvidløg.
Serveres med kartoffel/porrekage, små krydder kartofler, årstidens spændende salater og dressing.
Samt kraftig rødvins sauce.

Udvalg i oste fra Thise mejeri med druer og syltet nødder.
Hvid chokoladetærte med rabarber og kokos, serveres med coulis og vaniljeis.
Buffeten serveres med udvalg i rustikke landbrød og smør. Pris pr. cov. 259,-

Buffet 3 - Min. 25 cov.

Marineret sild og krydder sild med karrysalat, løg og æg.
Lun rødspætte filet med remoulade og citron.
Tartelet med stuvning af hønsekød og asparges.
Røget lakserose med krydderurtedressing og sprøde salater
Rosastegt roastbeef og langtidsstegt honning skinke,
Serveres med flødebagte kartofler med porre og hvidløg.
Hertil grøn salat og dressing.
Oste fra Thise mejeri med druer og kiks
Frugt tærte med cremefraiche
Buffeten serveres med udvalg i rustikke landbrød, rugbrød og smør. Pris pr. cov. 229,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort