Desserter

Kraftig Chokoladekage med ganache

Hertil rå syltet skovbær, hindbærcoulis og hjemmelavet vaniljeis. Pris pr. cov. 58,-

Nøddeiskage på sprød bund

Med hjemmelavet vanilje-chokolade-nøddeis.
Pyntes med ganache og bær. Pris pr. cov. 58,-

Kokkens hjemmelavet Islagkage

Med vanilje/chokolade og hindbæris i lag med likørtrukne makroner.
Pyntes med fløde og frugter. Pris pr. cov. 58,-

Lun æbletærte

Med marcipan, nødder og kanel. Serveres med vaniljecreme og rå syltet skovbær. Pris pr. cov. 48,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort