Forretter "det klassiske køkken"

Røget lakserose

Serveres med flødestuvet spinat og rejer.
Hertil frisk bagt brød. Pris pr. cov. 59,-

Rejesalat

Med rejer, sprød frissé salat , asparges og pikantdressing
Hertil frisk bagt brød. Pris pr. cov. 59,-

Tarteletter

2 stk. med hønsekød i asparges stuvning
Hertil små tomater og hakket persille. Pris pr. cov. 49,-

Luksus Hønsesalat med sprød bacon.

Vendt i mild karrydressing, frisk ananas, champignon og asparges.
På sprøde salater pyntet med purløg og sprød bacon.
Hertil frisk bagt brød. Pris pr. cov. 49,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort