Forretter ”det nye køkken”

Kold lakseroulade

med spinat og røget laksetatar med krydderurter og rødløg
Hertil plukket salater, rejer, ørredrogn og krydderurtedressing.
Frisk bagt brød og smør. Pris pr. cov. 59,-

Varm Rødtungeroulade

med røget helleflynde
Spinat og laksemousse serveres i cremet Chardonny bouillon med ørredrogn og purløg.
Hertil frisk bagt brød. Pris pr. cov. 59,-

Tørret landskinke

fra eget røgeri
Med syrlig æblesalat i nødde-persillepesto, plukket salater og saltet mandler.
Serveres med dressing.
Hertil frisk bagt brød og smør. Pris pr. cov. 59,-

Varm røget sprængt Unghanebryst

Med kraftig tomatkompot og pæresalat med krydderurter og pikant dressing med rødløg.
Hertil frisk bagt brød og smør. Pris pr. cov. 59,

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort