Frokostbuffeter

Den lille frokost buffet

Røget lakserose med sprøde salater og grov tomatsalsa.
Landskinke fra eget røgeri med frisk æblesalat med nødde/persillepesto.
Kyllingesalat i mild pikantdressing, hertil frisk ananas og purløg.

Lunt.
Oksekødstærter med tomat og hvidløg serveres med årstidens grønne salat og dressing.

Chokolade brownies med rå syltet skovbær og vanilje-ganache.
Buffeten serveres med udvalg i rustikke landbrød og smør.

Min. 10 pers. Frokost pris pr. cov. 179,-

Den klassiske frokostbuffet

Marineret sild med hjemme rørt karrysalat, æg og løg.
Lun Rødspættefilet med remoulade og citron.
Tartelet med hønsekød i asparges stuvning og pynt.

Kold roastbeef med peberrod og senneps pickles.
Mørbrad medaljon med bløde løg og surt.

2 slags ost fra Thise mejeri med druer, rå syltet skovbær og kiks.
Ostelagkage på sprød bund med flødeskum og frugter.
Buffeten serveres med udvalg i rugbrød, landbrød og smør.

Min. 10 pers. Frokost pris pr. cov. 179,-

Tapasbuffet

Udvalg i lækre skinker og pølser fra eget røgeri,
Varmrøget unghanebryst med pæresalat og nøddepesto.
Oliven, tomatsalsa, olie, pesto og sprøde snacks.
Laksetatar med rødløg og kapers, vendt i krydret creme med urter.
Spansk bresaula med artiskoksalat og parmesan flager.

Små lune krydder deller og små oksekødstærter, Hertil rå syltet urter og årstidens salat.

Lækre oste med saltet mandler og søde druer.
En lille ”sød” ting med chokolade og bær.
Buffeten serveres med udvalg i spændende brød og smør.

Min. 10 pers. Frokost pris pr. cov. 199,-

Aften pris pr. cov. 229,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort