Hovedretter det "klassiske køkken"

Braiseret mør oksesteg

med timian-bagte gulerødder, bønner med bacon/løg.
Hvide kartofler og kraftig okseskysauce.
Sødt, surt og valdorffsalat. Pris pr. cov. 128,-

Kalvesteg stegt som vildt

Serveres med smørristet kartofler, timian bagte gulerødder, bønner med bacon/løg.
Hertil sødt surt og valdorffsalat og vildt flødesauce. Pris pr. cov. 138,-

Gl. dags flæskesteg med sprød svær

Serveres med brunede og hvide kartofler, rødkål, chips og surt.
Hertil kraftig skysauce. Pris pr. cov. 128,-

Salling gryde

Med svinemørbrad, champignon, bacon, cocktailspølser.
Serveres i tomat/paprikafløde sauce, hertil ris, grøn salat og dressing. Pris pr. cov. 128,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort