Hovedretter "det nye køkken"

Rosastegt dansk kalvefilet

Serveres med grøntsagstimbale, svampesautees. Små smørvendte kartofler med krydderurter
Samt rødvinssauce. Pris pr. cov. 168,-

Helstegt oksemørbrad med nødde-persille pesto

Serveres med spinatgratin, bagte rodfrugter og løg. Hertil kartoffel/porrekage og kraftig rødvinssauce. Pris pr. cov. 198,-

Porter-hvidløgs marineret svinemørbrad

Serveres med årstidens grøntsags sautees, svampetimbale og små ristet kartofler.
Hertil kraftig skysauce. Pris pr. cov. 158,-

Lammekølle fyldt med krydderurter og soltørret tomater

Serveres med pom. Anna, spinattimbale og årstidens spændende grønne salat og dressing.
Samt lammesky sauce. Pris pr. cov. 168,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort