Julemenu 2017

Årets lille juleanretning nr. 1

  • Marineret sild med løg og karrysalat
  • Tartelet med hønsekød i asparges
  • Varmrøget laks med sprøde rugbrødschips, marineret salat, rejer og sauce verte
  • Julemedister og frikadeller med rødkål
  • Mørbradbøf med champignon à la creme, hertil surt
  • Ris á la mande med kirsebærsauce
  • Specialbrød, rugbrød og smør pr. kuvert kr. 15,-

Min. 10 kuverter pr. kuvertkr. 178,-

Årets juleanretning nr. 2

  • Marineret sild med kapers, løg og karrysalat
  • Lun rødspættefilet med remoulade og citron
  • Tartelet m. hønsekød i asparges
  • Lun leverpostej med sprød bacon og champignon samt rødbeder
  • Langtidsstegt honningskinke med grønlangkål og brunede kartofler
  • Ris á la mande med kirsebærsovs
  • Specialbrød, rugbrød og smør pr. kuvert kr. 15,-

Min. 10 kuverter pr. kuvert kr. 188,-

Julestegebord

  • Marineret jule-svinekam med sprød svær
  • Kalveculotte med citron og timian
  • Små ristede nødde-kartofler og skysauce
  • Serveres med spændende salat med julens frugter og syrlig kirsebærfløde
  • Broccolisalat med sprød bacon og kerne
  • Hertil rustikke landbrød

Min. 10 kuverter pr. kuvert kr. 149,-

Juletapas, kokkens små lækkerier og overraskelser

  • Varmrøget laks med frisk rygeostecreme og sprøde chips
  • Lækre spændende pølser med aioli og saltede mandler
  • Landskinke med æblesalat i nødde-persillepesto
  • Sprængt Berberiand med sprøde salater og syrlig kirsebærfløde 
  • Små julefrikadeller og små kartoffeltærter med hasselnødder og bacon
  • Braiseret gris med urter og timian, hertil vintersalat og vinegrette
  • Ostebræt med lækkerier fra Thise Mejeri, hertil oliven og druer 
  • Mandel-mazarin med hvis chokoladecreme og bær-coulis
  • Serveres med spændende rustikke landbrød, kiks og smør, samt små krukker med masser af lækkerier, pesto, ostecreme og syltede tomater 

Min. 10 kuverter pr. kuvert kr. 239,-

Tilvalg til menuen

  • Rødspættefilet med remoulade og citronpr. person 25,-
  • Tartelet med høns i asparges 25,-
  • Æg og rejer med dild-mayo 25,-
  • Sylte med sennep og rødbeder 15,-
  • Ostebræt med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven 50,-
  • Ris á la mande med hakkede mandler og kirsebærsauce 38,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort