Natmad

Det lille oste/pølsebord

3 slags pålæg og div. Tilbehør
2 slags dejlige oste fra Thise mejeri med druer.
Hertil boller, rugbrød og smør. Pris pr. cov. 65,-

Div. Supper med brød

Se afsnit med supper.

Kartoffelsalat med lune frikadeller

Hertil grovbrød og smør. Pris pr. cov. 48,-

Lækre sandwich

Med forskelligt fyld, grønt og krydderwip i lækre brød.
f.eks. kylling/bacon, Roastbeef, røget laks eller æg/rejer. Pris pr. cov. 38,-

Fortovs anretning

Rødepølser med brød, ketchup, remoulade, sennep, blandet løg og agurkesalat. Pris pr. cov. 48,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort