Stegebord

Stegbord 1

Hvidløgs-krydderurte marineret kalkunbryst
Roastbeef af dansk ungkvæg
Serveres med 2 slags spændende salater, små ristet krydder kartofler,
Dressing og rødvinssauce.
Hertil udvalg i rustikke landbrød.

Min. 10 pers. Pris pr, cov. 149,-

Stegebord 2

Roastbeef af dansk ungkvæg
Langtidsstegt honningskinke med rosmarin
Unghaneroulade med krydderurter og parmaskinke
Serveres med 2 slags spændende salater. Små ristet krydder kartofler og kartoffel/porrekage.
Dressing og rødvinssauce.
Hertil udvalg i rustikke landbrød.

Min 10 pers. Pris pr. cov. 169,-

Stegebord 3

Rosa stegt dansk kalvefilet
Krydderurte/hvidløgsmarineret svinemørbrad
Lammekølle fyldt med soltørret tomater og krydderurter
Serveres med 2 slags spændende salater. Små ristet krydder kartofler og flødebagte kartofler.
Dressing og rødvinssauce.
Hertil udvalg i rustikke landbrød.

Min. 10 pers. Pris pr. cov. 189,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort