Supper

Hønsekøds eller oksekødssuppe

Med urter og boller, serveres med brød. Pris pr. cov. 39,-

Årstidens svampesuppe

Med ristet bacon og porre, serveres med brød
Pris pr. cov. 39,-

Cremet karrysuppe

Med kylling, ris og urter. Serveres med brød.

Pris pr. cov. 39,-

Limfjords muslingesuppe

Med urter, hvidvin, cremet og friske krydderurter.
Serveres med brød. Som forret pris pr. cov. 59,-

Som frokost/aften menu pr. cov. 119,-

Åbningstider

Variable åbningstider
- ring og få en aftale.

Find os på adressen
Hotel Thinggaard 

v. Maj-Brit Christensen
Jernbanegade 5
Hurup Thy 

Tlf. 96 76 17 00
info@slagterenogkokken.dk

OBS
Pr. 1 januar 2018, er Slagteren og Kokken i Durup
fusioneret med Hotel Thinggaard i Hurup Thy,
maden laves i dag af de samme medarbejdere i Hurup
under ledelse af Maj-Brit Christensen.

Download menukort